Πληροφορίες Αποστολής & Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

• Με αντικαταβολή

• Με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας

• Με τραπεζικό έμβασμα

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ ΣΚΟΔΡΑ

IBAN : GR4501104250000042500338555

BIC : ETHNGRAA

*Αναγράψτε στην αιτιολογία της τραπεζικής κατάθεσης το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Κόστος Αποστολής

• Το κόστος μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 100 ευρώ ανέρχεται στα 3,20 ευρώ, για τα πρώτα 3 kg. Κάθε επιπλέον kg επιβαρύνεται με +0,65 ευρώ.

• Το κόστος μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ.

Χρόνος Προετοιμασίας & Αποστολής Προϊόντων

Ο χρόνος που χρειαζόμαστε για την έναρξη της αποστολής των προϊόντων μας ορίζεται από 1 έως 24 ώρες από την υποβολή της παραγγελίας (εκτός Κυριακής). Ο τυπικός χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 1 – 3 εργάσιμες ημέρες και ορίζεται από την μέρα έναρξης της αποστολής. Σε περιπτώσεις απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών θα χρειαστούν 1-2 μέρες επιπλέον.

Για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει από εξωγενείς παράγοντες (όπως απεργίες, κλείσιμο δρόμων, ακραίων καιρικών φαινομένων κλπ.) το κατάστημα μας δε φέρει καμία ευθύνη.

Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής είναι:

• Αποστολή μέσω ELTA Courier με χρεώσεις όπως περιγράφονται παραπάνω για όλα τα είδη.

• Παραλαβή από το κατάστημα, η οποία είναι δωρεάν.

Η αντικαταβολή έχει κόστος 1,3 ευρώ και ισχύει για όλα τα είδη έως του ποσού των 500 ευρώ. Το κόστος αντικαταβολής δεν υπολογίζεται στο τελικό σύνολο της παραγγελίας όπως αυτό φαίνεται στη σελίδα του ταμείου, προστίθεται ωστόσο εκ των υστέρων.

Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βίας (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) η kouvari δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος.
Για αποστολή στο εξωτερικό η τιμή διαμορφώνεται από τις ίδιες τις μεταφορικές και εμφανίζεται αναλυτικά πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Επεξεργασία Παραγγελιών

Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή των προϊόντων και οι αποστολές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) κατά τις εργάσιμες ώρες. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες, τις ημέρες κατά τις οποίες η αποθήκη μας είναι κλειστή λόγω της ετήσιας απογραφής.

Ενδείξεις χρόνου παράδοσης και διαθεσιμότητα

Επισημαίνεται ότι πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σε κάθε προϊόν θα βρείτε ένδειξη διαθεσιμότητας. Ο αναγραφόμενος χρόνος είναι ενδεικτικός και όχι δεσμευτικός. Διευκρινίζεται ότι η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων στο κέντρο διανομής, όπου οριστικοποιείται και προγραμματίζεται η αποστολή της παραγγελίας σας σε όσα προϊόντα επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα η Kouvari επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και να απορρίψει τη συγκεκριμένη πώληση. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώσει και θα επιστρέψει το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας. Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ενημέρωση σε περιπτώσεις μη διαθέσιμων προϊόντων

Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Η ενημέρωση συνήθως γίνεται εντός των επόμενων δύο εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε στην παραγγελία σας.

Η συνεργασία μας με τις εταιρείες Courier

Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινίσεις σε θέματα αποστολής, η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλέφωνα της εταιρείας (2332503521) είτε με email στο info@kouvari.gr.

Λειτουργία Καταστήματος

Το κατάστημα έχει φυσική και διαδικτυακή παρουσία

• Ζαφειράκη 32, Νάουσα Ημαθίας, ΤΚ 59200

Αν δεν συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους παρακαλώ όπως να μην ανοίξετε την συσκευασία σε περίπτωση που την έχετε παραλάβει μέσω Courier και να μας την επιστρέψετε για να σας δώσουμε τα χρήματα σας πίσω αλλιώς ισχύουν τα ως άνω.
Αποστολή της παραγγελίας σας σημαίνει πλήρη αποδοχή των Όρων Συναλλαγών.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την ομάδα της Kouvari στο info@kouvari.gr ή τηλεφωνικά στο 2332503521. Ώρες επικοινωνίας:

Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο: 9:00-14:00

Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 9:00-13:30, 18:00-21:00

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας

Η ομάδα της Kouvari

ΕΙΣΟΔΟΣ - ΕΓΓΡΑΦΗ